Aktivitetsplan mai til august

Aktivitetsplanen for perioden mai til august 2016 kan lastes ned her: Aktivitetsplan mai-aug 2016

Dette skjer i mai

Senteret holder stengt i pinsen (16. mai). 21. mai er det Open Challange Cup i Nederland. I år stiller vi med syv utøvere i konkurransen.

 

Dette skjer i juni

Det blir gradering 9. juni. Junior begynner 17.30, mens senior har oppmøte 18.30 med graderingsstart rundt 19.00.

18. juni skal vi ha stand på sommerdagene i Asker sentrum. Bli med å lage show for de besøkende!

I uke 25 og 26 følger vi ferietimeplan med normale treningstider på mandager og stengt resten av uka. Dermed blir det trening 20. og 27. juni.

Dette skjer i juli

Det viser seg at bakken under lokalene våre har sunket, noe som har ført til ødelagte rør. For å rette opp i problemet må deler av gulvet i vårt lokale rives opp. Utleier har derfor gitt oss beskjed om at vi må stenge i hele juli.

For at dere likevel skal ha et treningstilbud i juli legger vi opp til tre hyggelige treningssamlinger utendørs. Vi møtes ved senteret og går bort til hoppbakkene ved Holmen (eller annet egnet sted). Der holder vi en morsom og annerledes trening, før vi griller og har andre sosiale aktiviteter! For å gjøre dette ekstra morsomt: hele familien er invitert! Har dere kusiner, fettere, venner eller andre på besøk kan dere ta med de også. For å unngå grønske på drakta er vanlig treningstøy tilpasset temperaturen helt ok. Vi må ta et lite værforbehold, er det regn må vi utsette treningen til en annen dag. Det vil bli sendt ut egen påmelding til disse treningene så vi vet hvor mange som kommer. Følg med på Facebookgruppen (https://www.facebook.com/groups/634042583396289/) og på mail for oppdatert informasjon.

Datoer for disse treningene er:

  • Onsdag 06. juli fra 17.00 til 20.00
  • Mandag 25. juli fra 17.00 til 20.00
  • Lørdag 30. juli fra 12.00 til 15.00

Dette skjer i august

Så snart utbygger er ferdig med utbedringen av lokalene vil vi starte opp igjen med vanlig sommertimeplan (trening på mandager). Vi håper å være i gang igjen fra 1. august, men vi er nødt til å gi nærmere beskjed når vi igjen har fått tilgang til lokalet. Følg med på e-post og Facebook-gruppen.

Vi håper å kunne starte med vanlig timeplan fra 15. august.

29. august er det åpent hus. Inviter venner og kjente til oppvisning og informasjon.