Velkommen til nunchaku-seminar for nybegynnere og viderekomne

Lørdag 21. november får Nintai nunchakuklubb besøk av Thom Vermeulen og Ricardo Mols fra Nederland. De vil holde et åpent seminar for alle som har lyst til å prøve denne fartsfylte og morsomme kampsporten.

Praktisk informasjon

Seminaret varer i tre timer og starter klokken 13.00 på lørdag 21. november. Du vil få en smakebit på de forskjellige øvelsene i nunchaku-do. Det vil bli egen trening for junior (8 til 12 år) og senior (fra 13 år).  Trener du alt nunchaku? Da kan du være med på vår nunchakuleir samme helg! Les om leiren her.

Pris

Seminaret koster 250 kroner. Du har også mulighet til å kjøpe nunchaku på seminaret til kroner 300,-. Hvis du ikke ønsker å kjøpe nunchaku kan du låne av oss.

Instruktørene

Thom Vermeulen (6. dan) har holdt på med nunchaku siden 1989 og er formann i World Nunchaku Assocciation. I tillegg til det er han alltid å finne som juryleder i de store nunchakustevnene i Nederland. Ricardo Mols (5. dan) er en av verdens beste konkurranseutøvere i nunchaku-do. Han har vunnet det som kan vinnes, flere ganger, både i kata, kamp og freestyle.

Lokalet

Vi holder til i kjelleren på Holmen Næringspark i Nye Vakås vei 64. Det er best å trene i treningsbukse og t-skjorte. Vi trener barbeint på kampsportmatter, men du må gjerne bruke innesko.

Påmelding

Send en mail til kontakt@nunchaku.no med ditt navn, alder og telefonnummer for å melde deg på. Betaling skjer på senterets kortterminal senest ved oppmøte på seminardagen.

Velkommen!