Aktivitetsplan for 2. halvår 2017

Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i aktivitetsplanen.

Dette skjer i august

Treningsoppstart etter ferien

Vi håper alle har hatt en fin og avslappende sommerferie. For de som er tilbake fra ferie i august starter vi opp med mandagstreninger fra 7. august. Vi følger samme tider som tidligere med trening fra 18.00 til 19.10. Fra 16. august blir det også trening på onsdagene.

Byfest i Sandvika lørdag 26. august

Lørdag 26. august er det byfest i Sandvika. Dette er et viktig arrangement for oss å delta på, og vi skal som vanlig ha stand hvor vi viser frem nunchaku og lar tilskuerne prøve seg på matta. Vi setter veldig stor pris på alle som kommer og hjelper til med å vise frem eller dele ut flyers. Opplegget er fra 10 til 16, men man trenger selvfølgelig ikke å være med hele dagen om man ikke har mulighet.

Dette skjer i september

Åpent hus mandag 4. september

Mandag 4. september klokken 18.00 blir det åpent hus. Vi håper flest mulig av våre medlemmer vil være med på oppvisningen slik at vi får vist frem mangfoldet og det gode miljøet i klubben. Oppmøte for de som skal være med på oppvisningen er 17.00. Det blir ikke vanlig trening denne dagen. Vi setter stor pris på om dere forteller venner og kjente om dette arrangementet! Inviter gjerne til dette arrangementet på Facebook.

Stand på Askerdagene 23. september

Lørdag 23. september har vi stand på Askerdagene fra 10 til 17. Supert om noen vil komme og hjelpe oss med å vise frem nunchaku og dele ut flyers. Man trenger ikke å være der hele dagen.

Dette skjer i oktober

Høstferie 2. til 6. oktober

I høstferien følger vi ferietimeplan og det blir kun trening på mandagen. Vi følger vanlig treningstid fra 18.00 til 19.10.

Treningshelg nunchaku 28.–29. oktober

Siden vi holdt stengt i juli byr vi på en helg fullstappet av trening 28. til 29. oktober. Opplegget er gratis for alle som var medlemmer i juli. Nye medlemmer fra august er selvfølgelig også velkommen til å delta, dette koster da 350,-. Det blir trening fra 12 til 17 på lørdag med felles middag og sosiale aktiviteter etterpå, samt fra 12 til 16 på søndag. På søndagen arrangerer vi uoffisielt NM i nunchaku og det blir mulighet til å delta i både kamp, freestyle og kata.

Dette skjer i desember

Gradering 12. desember

Det blir gradering 12. desember, oppmøte 18.00.

Juleavslutning med grøtfest

Vi fortsetter tradisjonen fra i tidligere år og inviterer alle medlemmer og foreldre til juleavslutning og grøtfest 18. desember. Arrangementet er gratis. Oppmøte 17.00 til ca. 20.00. Det blir ingen vanlig trening denne dagen. Påmelding kommer.