Aktivitetsplan våren 2016

Klikk her for å laste ned aktivitetsplan for 1. halvår 2016

Mer informasjon om noen av arrangementene:

Åpent hus 11. januar

Mandag 11. januar klokken 18.00 blir det åpent hus. Vi håper flest mulig av våre medlemmer vil være med på oppvisningen slik at vi får vist frem mangfoldet og det gode miljøet i klubben. Oppmøte for de som skal være med på oppvisningen er 17.00. Vi vil bruke treningene i uke 1 til å trene til oppvisning, men disse treningene er selvfølgelig også åpne for de som ikke kan være med på oppvisningen. Mandag 11. januar blir det ikke vanlig trening. Vi setter stor pris på om dere forteller venner og kjente om dette arrangementet! Inviter gjerne til dette arrangementet på Facebook. https://www.facebook.com/events/899783936742891/

Har du mulighet til å bake kake? Gi oss beskjed på e-post eller på Facebook-gruppen.

Fightnight for taekwondo og nunchaku 7. Februar fra 12.00 til 15.00

En gyllen anledning til å få gått mye kamp enten du trener taekwondo, nunchaku eller begge deler. Vi setter opp kamper med dommere og coacher for å gi mest mulig realistisk kamperfaring. Perfekt for de som har planer om å konkurrere eller som bare ønsker å gå kamp. Har du kamputstyr er det fint om du tar dette med.

Open Challange Cup, 21. mai

Open Challange Cup er en konkurranse som arrangeres i Sittard i Nederland. Konkurransen er åpen for alle som ønsker å delta og man kan velge om man vil konkurrere i A (ekspert) eller B (begynner).

I 2015 hadde vi seks utøvere med i EM, denne gangen håper vi å reise en minst like stor gjeng! Det er selvfølgelig også mulig å være med uten å konkurrere. Les mer om hvordan det gikk under EM her: http://www.nunchaku.no/em-i-nunchaku-do-2015/

Det konkurreres i kamp, kata og freestyle, men vi anbefaler i utgangspunktet våre elever å kun delta i kamp. I kamp er klassene delt inn etter høyde, samt ekspert/begynner.

Klassene er som følger:

Herrer: – 1.35 m, – 1.45 m, – 1.55 m, -1.65 m, -1.75m, -1.85m, +1.85m

Damer: -1.65 m, +1.65 m

Det vil komme mer informasjon om turen i løpet av januar/februar, men fint om de som vurderer å reise gir beskjed så snart som mulig. Elever under 15 år må ha med en voksen.

Det er satt opp egne treninger til konkurransen i aktivitetsplanen. Dette vil være rene kamptreninger hvor vi setter opp mange kamper slik at alle får mest mulig kamperfaring før konkurransen. Treningene er også åpne for de som ikke skal være med å konkurrere.