Åpent nunchakuseminar for nybegynnere

Vi arrangerer høstens store nunchakubegivenhet i Norge lørdag den 29. november. Vi får da besøk av Ricardo Mols og Thom Vermeulen fra Nederland.

Begge har femte dan i Nunchaku-do. Thom Vermeulen har holdt på med nunchaku siden 1989 og er formann i World Nunchaku Assocciation. I tillegg til det er han alltid å finne som juryleder i de store nunchakustevnene i Nederland. Ricardo Mols er en av verdens beste konkurranseutøvere i nunchaku-do. Han har vunnet det som kan vinnes, flere ganger, både i kata, kamp og freestyle.

Seminaret varer i to timer og starter klokken 12:30 på lørdag 29. november. Du vil få en smakebit på de forskjellige øvelsen i nunchaku-do. Kurset koster kr. 100. Du har også mulighet til å kjøpe nunchaku på seminaret til kr. 300. Hvis du ikke ønsker å kjøpe nunchaku kan du låne av oss.

Møt opp på Kamphuset på Rud i kjelleren under Bohus i Løxaveien 5. Det er best å trene i treningsbukse og t-skjorte. Vi trener barbeint på kampsportmatter, men du må gjerne bruke innesko.

Meld deg på i skjemaet for nybegynnerseminar. Betaling skjer til konto 1201.46.52599. Merk betalingen med navn og «Nybegynnerseminar». Ta med kvittering på betaling på seminaret.