Velkommen til nunchaku-seminar for nybegynnere

Lørdag 21. januar får Nintai nunchakuklubb besøk av Thom Vermeulen og Ricardo Mols fra Nederland. De vil holde et åpent seminar for alle som har lyst til å prøve denne fartsfylte og morsomme kampsporten.

Meld deg på her!

Praktisk informasjon

Seminaret varer i to timer og starter klokken 12:30 på lørdag 21. januar. Du vil få en smakebit på de forskjellige øvelsene i nunchaku-do. Treningen er åpen for alle fra 8 år. Trener du alt nunchaku? Da kan du være med på vår nunchakuleir samme helg! Les om leiren her (http://www.nunchaku.no/velkommen-til-nunchaku-helg/).

Pris

Seminaret koster 200 kroner. Du har også mulighet til å kjøpe nunchaku på seminaret til kroner 300,-. Hvis du ikke ønsker å kjøpe nunchaku kan du låne av oss.

Instruktørene

Thom Vermeulen (6. dan) har holdt på med nunchaku siden 1989 og er formann i World Nunchaku Assocciation. I tillegg til det er han alltid å finne som juryleder i de store nunchakustevnene i Nederland. Ricardo Mols (5. dan) er en av verdens beste konkurranseutøvere i nunchaku-do. Han har vunnet det som kan vinnes, flere ganger, både i kata, kamp og freestyle.

Lokalet

Vi holder til i kjelleren på Holmen Næringspark i Nye Vakås vei 64. Det er best å trene i treningsbukse og t-skjorte. Vi trener barbeint på kampsportmatter, men du må gjerne bruke innesko.

Påmelding

Meld deg på her!
Betaling skjer på senterets kortterminal senest ved oppmøte på seminardagen.

 

Velkommen!